Niet gesloopt maar geslepen

In dit aangrijpende boek vertelt Anton Lagendijk, slachtoffer van langdurig seksueel en emotioneel misbruik, hoe zijn kapotte leven hersteld werd door de God van wonderen.

Over het boek

Het boek bestaat uit 51 hoofdstukken die fragmenten zijn uit Antons leven. De verhalen worden voorafgegaan door drie brieven aan de vader, moeder en familie van Anton. In deze brieven spreekt Anton zijn vergeving uit aan wie hem dit vreselijke kwaad hebben aangedaan. Het leven van Anton is een bewijs dat voor God ieder leven waardevol is, ook wanneer mensen daar anders over denken.

Waar je het boek kunt krijgen

Het boek ‘Niet gesloopt maar geslepen‘ is zelf op te halen bij Stichting de Arend in Philippine (Zeeland). Wel vragen we u van te voren even contact met hen op te nemen.

Adres:
Stichting de Arend
Braakmanweg 18
4553 NH Philippine

Contactpersoon: Anton en Elly Lagendijk
Email: info@stichtingdearend.nl
Telefoon: 06 51 26 36 12

Kosten

Omdat Stichting Be Purified werkt op basis van giften, vragen we niet langer (vanaf juli 2018) een vaste prijs voor onze producten. Heeft u het op uw hart om iets te geven? Lees dan hoe u ons financieel kunt steunen.


Gedrukte versie opvragen

Wil je het boek ‘Niet gesloopt maar geslepen’ graag per post ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en we sturen het boek zo snel mogelijk naar je op.    Copyright 2016 Anton Lagendijk. Dit boek mag niet herdrukt of vertaald worden zonder geschreven toestemming van de auteur. Kopiëren en (digitaal) verspreiden is toegestaan mits hiervoor geen vergoeding wordt gevraagd, geen aanpassingen worden gedaan en de copyright notice (Copyright 2016 Anton Lagendijk) erbij wordt vermeld. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Be Purified.

    Laat een reactie achter

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *