Oprichting Stichting Be Purified

Vandaag, 26 juli 2018, is de oprichting van Stichting Be Purified een feit. Inhoudelijk verandert ons werk niet. We zullen ons nog steeds bezig houden met het schrijven van artikelen en het maken van studiemateriaal. Tot nu toe verkochten we dat materiaal in onze webwinkel.┬áIn de afgelopen maanden kregen we steeds sterker het verlangen om alles wat we maken gratis beschikbaar te stellen. De woorden: “Om niet hebt gij het ontvangen, geeft het om niet”, spraken daarbij tot ons hart.

Uiteraard zijn er wel kosten verbonden aan ons werk, met name het drukwerk. In de Bijbel zie je dat het de opdracht is van Christenen om dit werk samen te dragen, zij het door inzet, zij het door een financieel bijdrage. Om dit ook wettelijk gezien mogelijk te maken, zagen we ons genoodzaakt een stichting op te richten.

Vanaf heden, zal de webwinkel niet meer actief zijn. Al onze studiekaarten kunnen op verschillende locaties gratis worden afgehaald. We werken er hard aan om meer locaties te krijgen. Daarnaast stellen we ook al ons materiaal beschikbaar om te downloaden.

Ons beleidsplan en de financieel verantwoording, kun je terugvinden op de over ons pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *