Studiekaart over woorden

Woorden doen vaak meer dan we beseffen. Je kunt ermee afbreken en opbouwen. Deze studiekaart is ontwikkeld om je te helpen een beter besef te krijgen van de kracht van woorden.

Over de kaart

De kaart is gebaseerd op verzen uit het Bijbelboek Spreuken die gaan over woorden en woordgebruik. Op de voorkant staan de verzen die gaan over goede woorden en op de achterkant degene die gaan over slechte woorden. De verwijzingen staan ook op de kaart vermeld, zodat je ze kunt opzoeken en verder bestuderen. Zo kun je de kaart gebruiken voor persoonlijke Bijbelstudie of in een groep.


Gedrukte versie opvragen

Wil je de studiekaart ‘Woorden’ graag per post ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en we sturen de kaart zo snel mogelijk naar je toe.    Copyright 2018 Stichting Be Purified. Deze studiekaart mag niet herdrukt of vertaald worden zonder geschreven toestemming van de auteur. Kopiƫren en (digitaal) verspreiden is toegestaan mits hiervoor geen vergoeding wordt gevraagd, geen aanpassingen worden gedaan en de copyright notice (Copyright 2018 Stichting Be Purified) erbij wordt vermeld. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Be Purified.

    Laat een reactie achter

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *