Studiekaart over de Bijbelse feesten

Na het schrijven van de studies over de Bijbelse feesten, hebben we ook een studiekaart in A4-formaat gemaakt. De betekenis van de feesten voor het volk Israël en voor ons als Christenen wordt met deze kaart goed inzichtelijk gemaakt.

Over de kaart

Gods Hoogtijdagen staan beter bekend als de Bijbelse of Joodse feesten. De feesten, die genoemd worden in o.a. Leviticus 23, hebben allemaal een profetische boodschap. Zo wijst het lam dat geslacht moest worden met Pesach naar het offer van de Here Jezus en zoals het volk Israël moest vertrekken uit Egypte, zo moeten wij ook vertrekken uit ons oude, zondige leven. Alle uitspraken op de kaart zijn onderbouwd met Bijbelverzen, wat het ideaal maakt voor een Bijbelstudie.


Gedrukte versie opvragen

Wil je de studiekaart ‘Bijbelse feesten’ graag per post ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en we sturen de kaart zo snel mogelijk naar je op.    Copyright 2018 Stichting Be Purified. Deze studiekaart mag niet herdrukt of vertaald worden zonder geschreven toestemming van de auteur. Kopiëren en (digitaal) verspreiden is toegestaan mits hiervoor geen vergoeding wordt gevraagd, geen aanpassingen worden gedaan en de copyright notice (Copyright 2018 Stichting Be Purified) erbij wordt vermeld. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Be Purified.

    Laat een reactie achter

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *