De getuigenis van Zier Lagendijk – Shalom TV Suriname

‘De Getuigenis Van’ is een programma van Shalom Radio en TV Suriname. In de aflevering van zaterdag 23 september 2023 was ik (Zier Lagendijk) te gast. Ik ben gevraagd mijn getuigenis te geven ter bemoediging voor zowel gelovigen als ongelovigen in Suriname en daarbuiten. In de uitzending kreeg ik ook de gelegenheid het boekje ‘Wil je gereinigd worden van zonden?’ onder de aandacht te brengen.

Dit boekje is mede voortgekomen uit mijn eigen zoektocht en worsteling in het begin van mijn geloofsleven. Ik ontdekte dat de oorzaak van alle problemen de zonde is, zoals ook Gods woord dat zegt. Vaak wordt wel gesproken over vergeving van zonden, maar veel minder over de reiniging daarvan. Juist voor die reiniging of redding van zonden is Jezus naar de aarde gekomen volgens MattheĆ¼s 1:21.

In dit boekje wordt je uitgedaagd om zelf de Bijbel te bestuderen omtrent dit onderwerp. Je zult ontdekken waarom de reiniging van zonden zo belangrijk is. Vele Bijbelteksten wijzen er zelfs op dat zonder de heiligheid niemand de Here zal zien. Reiniging van zonden gaat dus ook over het eeuwige leven.

Download het boekje ‘Wil je gereinigd worden van zonden’ gratis (PDF)

Ga naar het kanaal van Shalom Radio en TV.