Wil je gereinigd worden van zonden?

Velen geloven dat Jezus Christus kwam om de mens bij God terug te brengen. Hoewel dat klopt, kunnen weinigen uitleggen hoe Hij dat doet.

Sommigen denken dat Jezus simpelweg vrijkaartjes uitdeelt, nadat je een gebed tot Hem hebt uitgesproken. Ze gaan dan ook vaak onveranderd door met zondigen.  Anderen denken dat Jezus je alleen de zonden bekend maakt, en dat Hij je na dit leven vrij zal pleiten als je er genoeg om hebt getreurd.

Maar wat is nu de waarheid? En waarom is het zo belangrijk om die te kennen? Dit boekje helpt je op weg om zelf Bijbelstudie te doen en de antwoorden op deze belangrijke vragen te vinden.


Gedrukte versie opvragen

Wil je graag een gedrukte versie van dit boekje via de post ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in. We sturen het boekje dan zo snel mogelijk naar je op.    Copyright 2019 Zier Lagendijk. Dit boek mag niet herdrukt of vertaald worden zonder geschreven toestemming van de auteur. Kopiƫren en (digitaal) verspreiden is toegestaan mits hiervoor geen vergoeding wordt gevraagd, geen aanpassingen worden gedaan en de copyright notice (Copyright 2019 Zier Lagendijk) erbij wordt vermeld. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Be Purified.