Studiekaart over het Evangelie (NL)

Het Evangelie is de belangrijkste boodschap van de Bijbel. In vrijwel alle Bijbelverhalen wordt het Evangelie ons gepresenteerd, steeds op een andere manier of door een andere typebeeld van Jezus.

Ondanks de duidelijkheid en volledigheid van de Bijbel, wordt het Evangelie toch vaak verkeerd of niet volledig uitgelegd. Om die reden hebben we een studiekaart gemaakt, om mensen te helpen een volledig beeld te krijgen van het Evangelie. Daarnaast kan de studiekaart worden gebruikt voor een Bijbelstudie of ter voorbereiding van evangelisatie.

De kaart kan ook op straat worden uitgedeeld. Wij willen mensen wel bemoedigen om de vermelde teksten ook op te zoeken in de Bijbel. Gods Woord heeft kracht om mensen te overtuigen.

We delen deze kaart uit aan iedereen die daarin geïnteresseerd is. Indien gewenst en mogelijk voor ons, verzorgen we ook een bijpassende Bijbelstudie.

Studiekaart downloaden

Je kunt hier ook een digitale versie van de studiekaart downloaden. Het PDF-bestand kun je openen met de meeste browsers en apparaten.

Vragen?

Heb je vragen over deze studiekaart? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door een e-mail te sturen naar info@bepurified.org.